Grafisch ontwerpbureau. Van logo tot webdesign. Van flyers tot banners

Betaalbaar Webdesign

Voor elke type website kunnen wij een aangepaste website ontwerpen.  Dit gebeurt helemaal volgens de wens van de klant.  We houden rekening met uw specifieke eisen.  U kunt bij ons terecht voor een website voor gelijk welke activiteit, dit kan van gaan een webshop als een gewone simpele website.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.  Indien u beslist een website te laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons actief werkterrein is Poperinge, Ieper, Watou, Proven, Veurne, Kortrijk, Wervik, ... en ver daarbuiten.

Wij maken betaalbare websites!  Webdesign moet voor iedereen betaalbaar zijn!

Logo en huisstijl ontwerpen

Grafische communicatie, in print én digitaal: we geven je merk of dienst de strategische aanpak die het verdient.
Jouw eigen unieke flyers, visitekaartjes, spandoeken en andere originele reclame uitingen! Of leuke gadgets voor klein en groot!

Voor alle vormen van grafisch ontwerp bent u hier aan het juiste adres.

Ontwerpen van logo's, banners, T-shirts, Wieleruitrusting, feestdrukwerk, familiedrukwerk ...

Datarecuperatie

Dit betekent recuperatie van uw defecte harde schijf, SSD, flash kaart, USB-memory stick, CD, DVD, RAID-systemen, NAS, SAN, gsm, tablets en andere hardware die informatie bevat (zoals bvb. Trimble landmeterapparatuur) en forensisch onderzoek (nazicht geschiedenis harde schijf), evenals voor het opnieuw beschikbaar stellen van bestanden die met een paswoord beveiligd waren en daardoor niet meer konden gebruikt worden. Ook kunnen wij gegevens overzetten op een modernere informatiedrager (van Tape naar DVD).  Voor meer info www.datarecuperatie.be